Marts nyhedsbrev

26/03/2019

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Så er foråret snart på vej, og i takt med at der kommer mere lys, begynder vi mere og mere at rykke udenfor på mine Nose work hold. Har fundet nogle gode nye steder til os, så det bliver spændende og masser af udfordringer for hundene og jer.

Mit forår/sommer byder på dommer uddannelse i NW3 ved Adam Hübinette og kursus hos Simon Prince, glæder mig meget til det hele. Derud over skal vi selvfølgelig til en del Nose Work prøver og jeg skal også ud og være Nose Work dommer.

En Nose Work instruktør fra Sverige kommer til min hundeskole, mere information kommer senere.

Rally undervisning starter jeg også op med og glæder mig meget til at undervise i de nye skilte, godt med nye udfordringer er der kommet, så det bliver så godt. Rally prøver med egne hunde bliver der også plads til.

FP har vi også kastet os over og jeg regner med at lave et hold efter sommerferien.

Alle de nye hold, indtil sommerferien, ligger på hjemmesiden.

Jeg holder sommer ferie fra midt juli til start august, hvor min hundeskole starter op igen.

Mange hilsner Merete


 

December nyhedsbrev

21/12/2018

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Først og fremmest ønsker jeg jer alle en glædelig jul og et lyst og lykkeligt nytår.

Mange tak for året der gik, ikke mindst jeres opbakning og loyalitet til min hundeskole, jeres engagement og jeres måde at være på.

De sidste uger har vi haft jule afslutning og konkurrencer på alle mine Nose Work hold og tillykke med de flotte resultater. Når vi taler om resultater har mange af jer deltaget i officielle Nose Work prøver, opnået flotte resultater, NW titler og stort tillykke med det. Men nu er resultater jo ikke kun prøver, I har alle rykket både som fører og jeres hunde på Nose Work adfærd kontoen, flot.

Min hundeskole starter op igen i starten af januar, de nye hold er lagt ud. Send mig en PB hvis du gerne vil med på et hold, så prøver jeg at finde en plads til dig.

Glæder mig til at vise jer mine nye indendørs lokaler til Nose Work. Gammel nedlagt varmecentral i Hedehusene i et hus i 3 etager, med uendelige muligheder for at træne Nose Work. Der er maskiner, forstyrrelser og ikke mindst varme 🙂 En anden hal i Borup, som bruges af en tømrer, med fantastiske inde og ude-områder med mange forstyrrelser. Når det bliver lidt lysere har jeg fået endnu et nyt område med mange forstyrrelser. læs får, som jeg glæder mig til at vise jer, more to come.

2019 bliver endnu et år som kommer til at stå i Nose Work tegnet. Prøver, dommergerninger, uddannelse og ikke mindst den første officielle Nose Work 3 konkurrence i DKK regi.

Simon Prins kommer til min hundeskole igen 6-7/4-2019. Klart en af de bedste syntes jeg. Der er enkelte pladser med og uden hund.

Glæder mig til at overraske jer med flere nyheder fra min hundeskole, de er på trapperne.

Mange hilsner Merete


 

August nyhedsbrev

30/08/2018

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Håber I har haft en fantastisk sommer 🙂

Så ligger de nye hold klar på hjemmesiden fra oktober måned. Som altid har I, mine kursister, fortrinsret, jeg slår det ikke op andre steder.

Vi fortsætter ude, da de Nose Work planer jeg har lagt for mine kursister, kan efter min mening bedst trænes der. Vi har stor fokus på miljøet (som efter min mening er 80 procent af Nose Work) Vi træner selvfølgelig hvor der er lys og kan love mange nye spændende steder.

Der vil komme nogle tema kurser på 3 timers varighed, hen over vinteren, tænker indendørs på lørdage, hvor vi træner beholder søg NW1 og NW2 samt højdesøg. Obedience til fært. More to come.

Søndags holdene fortsætter også ude ved Jersie Privat skole, Åsvej 1. Her er der hvalpehold, LP, Let øvet samt Nose Work Ekspert hold.

Jeg har selv brugt sommeren på at træne min yngste Isabella op til NW1 samt at deltage i alle de kurser som jeg syntes var relevante:

Simon Prins, 2 dage kun for instruktører i en lille gruppe, hvor vi fik nørdet igennem. Derudover 2 dage for egne kursister fra min hundeskole. Håber meget han kommer igen næste år. Super inspirerende og meget lærerigt.

Adam Hübinette, 2 dage for egne kursister fra min hundeskole. Håber også på at gentage et kursus næste år.

Skal på Fred Helfers instruktør kursus samt almindeligt Nose Work kursus her til september med 2 af mine hunde, så 4 dage som vi glæder os meget til.

Derudover er jeg i gang med at uddanne mig til NW3 dommer i DKK regi. Vi har haft den første weekend, kommer selvfølgelig flere. Top spændende og lærerig weekend mange tak til Johanna Allernach og Adam Hûbinette for top undervisning.

Glæder mig til at komme ud og dømme NW1 og NW2 konkurrencer her i efteråret. Ser frem til at se jer derude med jeres dygtige hunde.

Ja,

så meget omkring Nose Work som jeg brænder meget for.

Brænder også for mine hvalpe kursister og LP kursister, som rykker sig. Det er altid er en fornøjelse at være med til at forme de kommende lydigheds stjerner.

Vi ses – Mange hilsner Merete


 

Aprils nyhedsbrev

07/04/2018

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Så ligger de nye hold, fra maj t.o.m. juni, klar på min hjemmeside. Vi fortsætter ude i Solrød og omegn, på alle mine hold.

Nose Work:

Der vil være stor fokus på miljø træning og problemløsning på Nose Work holdene samt selvfølgelig de 4 momenter og hvad der skal trænes på for at kunne bestå en NW1 eller NW2 prøve. Som noget nyt vil der på hvert hold være en Nose Work challenge, som skal være løst til sidste træningsgang, ja der vil være en præmie til vinderen 🙂

Der er ledige observatør pladser på følgende kurser:

Simon Prins – 16-17/6 i Ringsted

Adam Hübinette 25-26/8 i Ringsted

Venligst send mig en mail hvis du gerne vil med.

Fotodag med dygtige Camilla Johannessen fra www.grafiko.dk den 5/6, der er få pladser tilbage.

Egen uddannelse:

Sommeren står på kurser og NW3 dommer uddannelse for mig og jeg glæder mig til at lære endnu mere om denne nye fantastiske sport, som jeg er blevet totalt bidt af.

Har mange nye ting i støbeskeen. Redningshund for en dag, mantrailing, FP1 og FP2 1/2 dags kurser.

Jeg glæder mig til at overraske dig med flere nyheder fra Meretes Hundeskole.

Mange hilsner Merete


 

Januars nyhedsbrev

26/01/2018

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Så ligger de nye hold klar på min hjemmeside. Vi rykker ud i Solrød og omegn, på alle mine hold.

Nose Work:

Der vil være stor fokus på miljø træning og problemløsning på Nose Work holdene samt selvfølgelig de 4 momenter og hvad der skal trænes på for at kunne bestå en NW1 eller NW2 prøve.

Derudover kommer der nye Nose Work instruktører til min hundeskole fra Sverige:

Lotta Bauer 24-25/2 alt udsolgt.

Adam Hübinette 25 og 26/8/2018, weekend kursus med fokus på NW2 og NW3. Send mig gerne en PB hvis du vil med der, egne kursister har fortrinsret, der er også plads til observatører.

Hvalpehold, Let øvet og LP hold:

Disse hold bliver som altid ved Dueslaget, ved Jersie Privat skole, Åsvej 1, 2680 Solrød Strand.

FP1-3 og tricks:

Dygtige Connie Bai har sagt ja til at komme til min hundeskole og undervise og i FP1-3 samt tricks, en sport jeg selv er blevet grebet af, så der kommer mere af den slags kurser i 2018. Arbejder på at få flere dygtige instruktører til min hundeskole i disse discipliner.

Egen uddannelse:

Skal på flere NW kurser henover foråret og sommer, med dygtige Nose Work instruktører. Glæder mig til at dele min nye viden med jer.

Har mange nye ting i støbeskeen. Redningshund for en dag, mantrailing, spor osv osv

Og glæder mig til at overraske dig med flere nyheder fra Meretes Hundeskole.

Mange hilsner Merete