August nyhedsbrev

30/08/2018

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Håber I har haft en fantastisk sommer 🙂

Så ligger de nye hold klar på hjemmesiden fra oktober måned. Som altid har I, mine kursister, fortrinsret, jeg slår det ikke op andre steder.

Vi fortsætter ude, da de Nose Work planer jeg har lagt for mine kursister, kan efter min mening bedst trænes der. Vi har stor fokus på miljøet (som efter min mening er 80 procent af Nose Work) Vi træner selvfølgelig hvor der er lys og kan love mange nye spændende steder.

Der vil komme nogle tema kurser på 3 timers varighed, hen over vinteren, tænker indendørs på lørdage, hvor vi træner beholder søg NW1 og NW2 samt højdesøg. Obedience til fært. More to come.

Søndags holdene fortsætter også ude ved Jersie Privat skole, Åsvej 1. Her er der hvalpehold, LP, Let øvet samt Nose Work Ekspert hold.

Jeg har selv brugt sommeren på at træne min yngste Isabella op til NW1 samt at deltage i alle de kurser som jeg syntes var relevante:

Simon Prins, 2 dage kun for instruktører i en lille gruppe, hvor vi fik nørdet igennem. Derudover 2 dage for egne kursister fra min hundeskole. Håber meget han kommer igen næste år. Super inspirerende og meget lærerigt.

Adam Hübinette, 2 dage for egne kursister fra min hundeskole. Håber også på at gentage et kursus næste år.

Skal på Fred Helfers instruktør kursus samt almindeligt Nose Work kursus her til september med 2 af mine hunde, så 4 dage som vi glæder os meget til.

Derudover er jeg i gang med at uddanne mig til NW3 dommer i DKK regi. Vi har haft den første weekend, kommer selvfølgelig flere. Top spændende og lærerig weekend mange tak til Johanna Allernach og Adam Hûbinette for top undervisning.

Glæder mig til at komme ud og dømme NW1 og NW2 konkurrencer her i efteråret. Ser frem til at se jer derude med jeres dygtige hunde.

Ja,

så meget omkring Nose Work som jeg brænder meget for.

Brænder også for mine hvalpe kursister og LP kursister, som rykker sig. Det er altid er en fornøjelse at være med til at forme de kommende lydigheds stjerner.

Vi ses – Mange hilsner Merete


 

Aprils nyhedsbrev

07/04/2018

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Så ligger de nye hold, fra maj t.o.m. juni, klar på min hjemmeside. Vi fortsætter ude i Solrød og omegn, på alle mine hold.

Nose Work:

Der vil være stor fokus på miljø træning og problemløsning på Nose Work holdene samt selvfølgelig de 4 momenter og hvad der skal trænes på for at kunne bestå en NW1 eller NW2 prøve. Som noget nyt vil der på hvert hold være en Nose Work challenge, som skal være løst til sidste træningsgang, ja der vil være en præmie til vinderen 🙂

Der er ledige observatør pladser på følgende kurser:

Simon Prins – 16-17/6 i Ringsted

Adam Hübinette 25-26/8 i Ringsted

Venligst send mig en mail hvis du gerne vil med.

Fotodag med dygtige Camilla Johannessen fra www.grafiko.dk den 5/6, der er få pladser tilbage.

Egen uddannelse:

Sommeren står på kurser og NW3 dommer uddannelse for mig og jeg glæder mig til at lære endnu mere om denne nye fantastiske sport, som jeg er blevet totalt bidt af.

Har mange nye ting i støbeskeen. Redningshund for en dag, mantrailing, FP1 og FP2 1/2 dags kurser.

Jeg glæder mig til at overraske dig med flere nyheder fra Meretes Hundeskole.

Mange hilsner Merete


 

Januars nyhedsbrev

26/01/2018

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Så ligger de nye hold klar på min hjemmeside. Vi rykker ud i Solrød og omegn, på alle mine hold.

Nose Work:

Der vil være stor fokus på miljø træning og problemløsning på Nose Work holdene samt selvfølgelig de 4 momenter og hvad der skal trænes på for at kunne bestå en NW1 eller NW2 prøve.

Derudover kommer der nye Nose Work instruktører til min hundeskole fra Sverige:

Lotta Bauer 24-25/2 alt udsolgt.

Adam Hübinette 25 og 26/8/2018, weekend kursus med fokus på NW2 og NW3. Send mig gerne en PB hvis du vil med der, egne kursister har fortrinsret, der er også plads til observatører.

Hvalpehold, Let øvet og LP hold:

Disse hold bliver som altid ved Dueslaget, ved Jersie Privat skole, Åsvej 1, 2680 Solrød Strand.

FP1-3 og tricks:

Dygtige Connie Bai har sagt ja til at komme til min hundeskole og undervise og i FP1-3 samt tricks, en sport jeg selv er blevet grebet af, så der kommer mere af den slags kurser i 2018. Arbejder på at få flere dygtige instruktører til min hundeskole i disse discipliner.

Egen uddannelse:

Skal på flere NW kurser henover foråret og sommer, med dygtige Nose Work instruktører. Glæder mig til at dele min nye viden med jer.

Har mange nye ting i støbeskeen. Redningshund for en dag, mantrailing, spor osv osv

Og glæder mig til at overraske dig med flere nyheder fra Meretes Hundeskole.

Mange hilsner Merete


 

November Nyhedsbrev

06/11/2017

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Så er efteråret i fuld gang og jeg er så glad for at være rykket ind i Heidi’s hal på mine mandags, tirsdag og søndags hold. Dejlig hal i Viby, med køkken og toilet.

Hallen giver os mulighed for at træne flere typer beholdersøg og indesøg, som til en konkurrence, og er meget velkomment på mine mange Nose Work hold – vi giver den maks. gas.

Hvalpeholdene, LP og Let øvet er også rykket ind i varmen og ja det gør en forskel når man står med sin lille hvalp, som ikke har underuld eller sin hund som bare fryser udenfor.

De nye hold fra Januar ligger klar på hjemmesiden og ja vi bliver indendørs mandag, tirsdag og søndag.

Har stadigvæk Nose Work udendørs onsdag og torsdag formiddag, samt mine øvede og ekspert hold onsdag aften 🙂

Nose Work:

Derudover kommer der mange nye Nose Work instruktører til min hundeskole fra Sverige:

Sofia Olsson 27-28/12, kun observatør pladser tilbage.

Lotta Bauer 24-25/2 alt udsolgt.

Adam Hübinette 25 og 26/8/2018, weekend kursus med fokus på NW2 og NW3. Send mig gerne en PB hvis du vil med der, egne kursister har fortrinsret.

FP1-3 og  tricks:

Dygtige Connie Bai har sagt ja til at komme til min hundeskole og undervise og i FP1-3 samt tricks, en sport jeg selv er blevet grebet af, så der kommer mere af den slags kurser i 2018.

Rally:

Indendørs onsdag eller torsdag formiddag, mere info kommer snarest på hjemmesiden.

Har mange ting i støbeskeen.

Og glæder mig til at overraske dig med flere nyheder fra Meretes Hundeskole.

Mange hilsner Merete


 

August nyhedsbrev

19/08/2017

Kære læser af mit nyhedsbrev.

Håber I alle har haft en dejlig sommerferie, vejret var måske  ikke det bedste, men jeg håber at der har været afslapning til de 2 benede såvel som de 4 benede.

Der er fuld gang i hundeskolen og det glæder mig at melde ud, at jeg har fået adgang til en hal, 10 minutters kørsels fra Solrød, for de nye hold som starter til oktober. Dette gælder søndag, mandag og tirsdags hold. Hallen er frostfri og minimum opvarmet og ja, toilet er der også samt mulighed for at koge vand til kaffe og the. Hallen koster selvfølgelig lidt mere, men regner med at jeg kan holde hal tillægget på DKK 200  – en rimelig pris for at være indendørs i vinter halvåret.

Der kommer flere Nose Work hold om søndagen, som I har efterspurgt. Rally om søndagen fra øvet til champion klassen og ja LP, hvalpehold og let øvet hold.

Holdene onsdag og torsdag er udendørs og mon ikke vi også klarer det 🙂

Arbejder på at få en udenbys, spændende Nose Work instruktør til min hundeskole 27 og 28/12, klokken 9-16 begge dage, mere information kommer senere.

Alle de nye hold ligger på hjemmesiden 🙂

Glæder mig til at overraske jer med flere positive nyheder fra Mereteshundeskole.dk, de er på trapperne.

Mange hilsner Merete