Hvad er Nose Work? En sport hvor hunden bruger en af sine bedste sanser, nemlig næsen. Sporten går ud på at hund og fører søger efter specifikke dufte i forskellige miljøer. Duften kan placeres højt eller lavt for at variere sværhedsgraden, så hunden bliver stimuleret både mentalt og fysisk. Hunden lærer at markere ved duften, enten med sit eller dæk eller frysemarkering. Alle kan lære denne sport. Nose Work er for længst kommet ind som sport i Danmark under DKK, jeg er en del af Nose Work udvalget, de første Nose Work konkurrencer i Danmark løb af stablen 3 og 4/6-2017..

Jeg har trænet Nose Work med mine hunde i mere end 4 år og ja en sport, jeg er blevet total meget bidt af.

Jeg har bestået et Nose Work Instruktør kursus hos Ron Gaunt på 37 timer. Ron Gaunt er medstifter af “K9 Nose Work – USA”, og kan nu skrive Nose Work instruktør på mit CV.

Derudover har jeg deltaget på flere Ron Gaunt kurser. Samt dommer uddannelse på NW2 og NW3 niveau med Adam Hûbinette og Simon Prins.

Jeg har gennemført og bestået DKK Nose Work dommeruddannelsen og kan nu skrive NW1 og NW2 og NW3 dommer på mit CV 🙂


Søndag

NWB386


NWB386 – Nose Work Begynder

Vi træner ved Jersie Privat skole, Åsvej 1, 2680 Solrød Strand.

Vi træner udenfor.

Holdet er for jer som gerne vil igang med Nose Work. Vi træner fært diskrimination. Vi træner med lavendel olie og der må på regnes lektier til hver gang. Målet er at efter kurset kan jeres hunde finde og på vise lavendel duften. Glæder mig til at inspirere jer i denne sport som jeg brænder meget for.

Vi træner: 13.30 – 14.30

Følgende datoer: 23/4, 29/4, 14/5, 21/5, 11/6 og 2/7.

Pris DKK 1050 incl. moms.

NWB386 er udsolgt