Holdet er for førere, der ønsker at deltage i prøver i DKK’s lydighedsprogram. For personer der allerede arbejder med lydighedstræning efter DKK’s lydighedsprogram og/eller har gennemført vores LP begynderhold.

Der tages udgangspunkt i den enkelte hunds/førers niveau. Der trænes i delmomenter, hvordan bygger vi de forskellige øvelser op, hvilke kriterier skal vi sætte som fører og hvordan hæver vi kriteriet. Vi skal også lære hvordan vi vedligeholder en øvelse. Vi skal være knivskarpe i at iagttage vores hunde og deres adfærd. Der arbejdes med at få den rette præcision i de enkelte momenter af øvelserne. Belønning…Hvad virker bedst for min hund. Som en del af kurset afholdes der, for dem der ønsker det, generalprøver på lydighedsprøver, så deltagerne kan prøve en fuld lydighedsprøve under prøvelignende forhold.


Søndag

LP040


LP1 er lydighed på begynder niveau. Vi gennemgår de øvelser som i DKK regi kræves for at bestå en LP1 prøve. Vi træner 11.10 – 12.10. Følgende datoer: 18/2, 3/3, 10/3, 14/4, 28/4, 5/5. Reserve hvis jeg må aflyse 12/5. Pris DKK 1050,- incl moms.

Tilmeld dig LP040 her