Let øvet hold er for dig, der sammen med din hund har gennemført hvalpetræning/begynderhold for voksne hunde og meget gerne vil arbejde videre med jeres træning og samarbejde.

På dette hold bygger vi videre på det, du har lært på hvalpeholdet/begynderholdet, og bliver skarpere på de forskellige adfærd, som din hund har lært. Vi hæver kriterierne og forstyrrelserne øges, så hunden bliver stærkere i de enkelte øvelser. Vi arbejder med DKK’s lydighedsøvelser. Derudover skal vi arbejde med syn og lugt diskrimination. I vil også lære tricks og sjove øvelser undervejs. Træningen er baseret på positive træningsmetoder.


Søndag

LET022


Let øvet hold er for dig, der sammen med din hund har gennemført hvalpetræning, hos mig, og meget gerne vil arbejde videre med jeres træning og samarbejde.

På dette hold bygger vi videre på det, du har lært på hvalpeholdet, og bliver skarpere på de forskellige adfærd, som din hund har lært. Vi hæver kriterierne og forstyrrelserne øges, så hunden bliver stærkere i de enkelte øvelser. Vi arbejder med DKK’s lydighedsøvelser. Derudover skal vi arbejde med lugt diskrimination. I vil også lære tricks og sjove øvelser undervejs. Træningen er baseret på positive træningsmetoder.

Vi træner følgende datoer: 17/1, 31/1, 14/2, 21/2, 7/3 og 14/3. Vi træner fra 12.00 – 13.00. Obligatorsk teori uden hund, 14/1 i Solrød Aktivitetscenter, Solrød Center 85. Pris DKK 1050 incl moms.

Tilmeld dig LET022 her